Navigatie

Draag-o-theek

Didymos Pfau lind-hanf maat 6

Vorige Artikel 17 van 19 Volgende
GRATIS
Aantal

Baby's en peuters over de hele wereld voelen zich veilig en beschermd in wikkelbanden geproduceerd door ons familiebedrijf in Ludwigsburg. Het familiebedrijf wordt nu beheerd door Tina Hoffmann. Op jonge jonge leeftijd waren zij en haar broers en zussen een van de belangrijkste factoren in DIDYMOS die in de eerste plaats ontstonden.

 
Als een moderne vrouw met kinderen in de vroege jaren 1970, zocht hun moeder Erika Hoffmann naar een praktische en ongecompliceerde manier om haar pasgeboren tweeling en twee oudere kinderen, Anna en Tom, dicht bij haar te houden terwijl ze bezig was met haar dagelijkse taken . Ze liet zich inspireren door het geïllustreerde boek 'Kinderen en hun moeders', met foto's van moeders van over de hele wereld, van wie velen doeken gebruikten om hun kinderen op hun lichaam te dragen. Dit herinnerde haar aan een Mexicaanse draagdoek die een goed bereisde vriend voor haar had teruggebracht.
 
Zonder instructies begon ze verschillende manieren uit te proberen om haar kinderen met de doek te dragen. Al snel zou het jonge gezin zich het dagelijkse leven niet kunnen voorstellen zonder dat de kinderen in draagdoeken worden gedragen. Uiteindelijk heeft Erika Hoffmann haar persoonlijke passie omgezet in een beroep en een roeping door DIDYMOS in 1972 op te zetten. Dientengevolge heeft ze de babywearing, een praktijk die ze aanvankelijk om emotionele en praktische redenen aanvankelijk had aangenomen, opnieuw geïntroduceerd in de Duitstalige wereld.

Deze groene doek heeft pauwen in zijn tekening

Matreiaal: 50%katoen 50%linnen

waarde:€90

© 2018 - 2019 Dragen&Dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel