Navigatie

Draag-o-theek

conecta toddler: vliegtuig

Vorige Artikel 16 van 82 Volgende
GRATIS
Aantal

connecta baby- en peuterdragers worden u aangeboden via een samenwerking tussen Elmer & Zweifel GmbH (Duitsland) en Koala Slings Limited (Lake District, Engeland).

Elmer & Zweifel GmbH hebben Connecta-babydragers sinds 2012 aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen gemaakt. E & Z is een Duits familiebedrijf, met naai-eenheden in Tsjechië. Vanaf het begin van het katoenlandbouwproces willen Elmer & Zweifel samenwerken met biologische katoenboeren in Uganda en in Kirgizië. Ze houden het hele productieproces in de gaten, van boerderij tot spinnen, weven en uiteindelijk hun Cotonea biologisch katoen naaien. Het is deze stof waarvan Connecta baby's en peuters zijn gemaakt.

E & Z zorgt ervoor dat de Connecta-toeleveringsketen overal economische en ecologische duurzaamheid biedt, van katoenvelden tot de uiteindelijke Connecta-carrier. Nog belangrijker is dat u erop kunt vertrouwen dat de gecertificeerde organische stof naast de huid van uw baby geen schadelijke chemicaliën bevat.

 Van E & Z's naai-eenheden en kwaliteitscontrole, uw Connecta-vervoerder vindt zijn weg naar Koala Slings Limited in het Lake District, Engeland. Koala Slings is de Connecta-distributeur. Het is een ander familiebedrijf, gerund door Carissa, een opgeleide Slingababy-consultant. Carissa startte Koala Slings in 2014, wilde haar passie delen voor het dragen van kinderen en stelde gezinnen in staat om vrijheid te hebben om te verkennen en om gemakkelijk samen tijd door te brengen.

Koala Slings werkt met E & Z en Connecta om zorgvuldig de Connecta-kleuren en -patronen te kiezen die u ons vertelt waar u van houdt. We werken hard om ervoor te zorgen dat veiligheid een prioriteit is en dat we een kwalitatief hoogwaardige, geteste draagzak aanbieden die gezinnen nog vele generaties zullen blijven liefhebben.

Onderstussen wordt dit mer niet meer gemaakt, maar is er wel een gelijkaardige variant Integra.

Je kan dij buikdragen recht of gekruist dragen. 
Het slaapkapje is er vast aan bevestigd.

Je krijgt een riempje mee om het rugpand te verkleinen waardoor hij van maat 86 tot maat 104 kan gebruikt worden. 

Waarde: €60

© 2018 - 2019 Dragen&Dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel